Hoved- og totalentrepriser
Division Byggeri udfører nybyggeri i hoved- og totalentrepriser indenfor alment og privat boligbyggeri, erhvervsbyggeri og institutionsbyggeri såsom plejeboliger, skoler, børnehaver, idrætsfaciliteter, sundhedscentre og parkeringshuse.

Divisionen består af en kerne af erfarne medarbejdere, der i mange år har beskæftiget sig med en vifte af forskellige typer komplekse opgaver inden for både boligbyggeri, erhvervsbyggeri og institutionsbyggeri. CG Jensen lægger vægt på professionel styring af tid, kvalitet og økonomi med alle interessenter i byggeprocessen. Derfor gennemfører og afleverer vi byggerier på højt niveau, som alle kan være stolte af.

CG Jensen har et bredt felt af gode samarbejdspartnere af arkitektfirmaer, rådgivende ingeniørfirmaer, underentreprenører og leverandører, som vi i tidens løb har udført mange forskelligartede og spændende opgaver sammen med.

Vi beskæftiger os indgående med de helt store som de mindre sager.

Udviklingssager
CG Jensen arbejder sammen med et netværk af udviklere og investorer for så tidligt som muligt at være med i processen. Vi bidrager nemlig gerne med vores erfaringer for at optimere byggeriet – både hvad angår bygbarhed og økonomi – men også for at sikre at byggerierne projekteres grønt og miljørigtigt herunder med stor fokus på sikkerhed, sundhed og arbejdsmiljø.

Licitationssager
CG Jensen deltager i indbudte og offentlige licitationer herunder konkurrenceprojekter sammen med arkitekter, rådgivende ingeniører og landskabsarkitekter.