Supportformer.

Vi Tilbyder forskellige former for support, for den helt dybte gående, der klare det mindste, til den mere overfaldiske til de kunder der gerne selv vil sidde i føresæddet og tage styringen efter vi har sat det hele op!

Der er også mulighed for at købe sig til et såkaldt ”Klippekort” hvor i køber 10 timer, og så har de 10 timer at bruge os i, hvorefter der altid kan købes flere timer til hvis det skulle blive aktuelt.

Som sagt har vi også forskellige former for support. Der er det helt basic hvor vi sætter siden op, og hvis den dør er vi der selvfølgelig til at få den op igen, men det er så også det, alt hvad der hedder nye tillæg og andre nye ting til hjemmesiden, står kunden derefter selv for.

Derefter er det det andet niveau, her køre vi alt hvad der hedder opdateringer, tjekker op på siden om den spiller og står for at opgradere, hvis i finder nye tillæg til siden, og er altid klar til at hjælpe med problemer. Men igen skal kunden her selv også være indenover, da vi ikke står 100% for jeres side her.

Endelig er der den absolute support. Her skal i ikke løfte en finger for noget på jeres side, vi står for alt! Opdateringer, nye tiltag til siden, rette fejl, og hvis noget går galt, er vi der med det samme så jeres side ikke lider tab under nedbrudet. Alt i alt, den perfekte løsning til jer der ikke selv har tid til at styre jeres hjemmeside!

Klippekort Support Support 2 Support 3